Tävling!!

 

Är med hos Junitjejen och tävlar om en almanaacka för 2011f från tryckdig.se !
Super fin!

Vill du oxå vara med?

Klicka här!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej min vän!

Ja, jag tyckte oxå att jag skulle behålla färgen på den istället för att måla om den. Tyckte den var fin som den var. Och självklart blev det en bild på Tim i den ;) Inte allt för otippat. Han sitter överallt här hemma ;) och visst har han blivit stor!!! Jag kan inte förstå var tiden tar vägen? Jag tycker oxå att det var nyss jag blev gravid och nu är han snart TIO månader och full av bus! Vår underbara lille son. Skulle mer än gärna försöka bromsa tiden lite, fast det är otroligt roligt att se hur han utvecklas från dag till dag.

Men nu är det din tur vännen att vänta på att dagen ska komma och du ska få bli mamma igen. jag gläds sååå med dej. Det är en resa som är helt ofattbar och underbar. Jag saknar det nästan ;)

Hoppas att du mår bättre nu och att ni har det huuur bra som helst.

Kramar i massor <3

2010-11-15 @ 21:43:36
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja att det går fort! Tyckte ju att det nyss va jul. Men nu är det snart dax för ytterligare en jul. Och iår har vi ju en liten Anton oxå! Sen ska det bli spännande att se hur Sam reagerar på Tomten iår!

Hoppas du mår bra vännen!

Börjat få någon liten kula?

Kramizar!

2010-11-15 @ 21:50:14
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Malin

Och jag blir alldeles varm i hjärtat när du skriver att du blir det av en liten kommentar från mej =) Sånt som verkligen kan glädja en <3

Ja, det blir lätt så att Tim hamnar på alla väggar här hemma. Ens barn är verkligen det käraste man har. Finns inget som man älskar så mycket. Han är det bästa som finns helt enkelt =)

Och JA! Det är helt underbart och så mysigt att vara gravid. Jag har aldrig heller mått så bra som jag gjorde då. Så jag hoppas att ditt illamående ger med sej snart, så du får njuta ännu mera av din graviditet. Och förstår att du längtar tills magen blir mera synlig, för det finns inget så vackert som gravidmagar och ännu mysigare och verkligare när man får känna hur den sparkar där inne. Men vad underbart att ni fick lyssna på det lilla hjärtat på inskrivningen. Man blir alldeles varm och känner att det riktigt är på riktigt då!

En sååå spännande tid ni har framför er!

Jodu, här går det undan minsann. Om ett par veckor är han tio månader. Det är full fart och han är överallt och ingenstans på en och samma gång ;p Han har verkligen myror i brallan.



Massa kramar!

2010-11-15 @ 21:53:58
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback