Så tyst

Ja då sover lillan. Blir så tyst här i huset då.
Hon va så trött idag. Dagis för första gången på över en vecka. Ja på två veckor har hon gått 2 gr bara pga av sjukdom. Men nu e hon frisk, säger jag samtidigt som jag tar ett stadigt tag i soffbordet jag sitter vid (peppar peppar ta i trä)
De blev lite snöskottning efter dagis, sen blev de ta dam, ja ni kan väl knappt tro de, men jo de blev återigen mera packande =) Packade min garderob, de älskade lillan, att få prova alla mina skor och titta på mina handväskor. (Hmm hade dille på de innan lillan kom till jorden)
Nu börjar de kännas ok, som att jag nog hinner med all packning ändå. Får väl se =)

Imorgon blir de busstur med lillan till hennes pappa på morgonen. Sen kommer hon efter lunch igen, mys och bus, sen får jag försöka få henne att sova eller vila iaf, då jag ska försöka ha henne med på Zumba passet på kvällen 19.00. Hmm vad tycker ni? Vet ej hur jag ska göra, men tycker iaf att det är värt ett försök att ha henne med. Jag står alltid längst bak ändå, och vad gör de om hon sitter där och tittar på?

Nej nu är de Biggest Loser! Me like!

Kram på er
/Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 7 kommentarer




Massa mys & lite packande

Idag kom lillsessan hem igen från sin pappahelg.
Underbart. Som jag saknat henne. Min lilla gumma.
Så vi har mest myst och gosat. Men faktiskt hunnit packa en hel del från hennes rum. Känns bra.
Nu sover hon gott, hmmm jag slumrade oxå visst när jag la henne =) Men de va mysigt så de gör inget.
Inväntar samtal från M nu sen blir de Familjen annorlunda och sen packa igen.

kram på er
/Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 3 kommentarer




Dance my as off!

Ler
Japp nu har man tränat så jag va helt slut!
Men sååå skönt.
Älskar de! Så skön träningsform.
Sen bidde de korv stroganoff och packning inför flytten. Håller på än, tog bara en liten liten paus nu. =)
Imorgon får jag hem min lilla prinsessa. Längtar så =)
Blir nog sent ikväll, måste packa .
Kram på er
/Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 1 kommentarer




Aj som f*en!!

Oj oj oj....
Kom ju knappt upp från sängen i morse ( eller ja morgon o morgon nu ska jag nog ej skryta, fm iaf =)
Sån träningsvärk jag har efter all skottning igår. Aj aj aj som tusan!
De gör sjukt ont i hele kroppen min. Bra träning med andra ord. Och om en timme sitter jag på bussen på väg in till stan för ett pass Zumba! YEAH!!! Me like! =)
Har packat ner de mesta i köket nu, ja så mkt som de går , behöver ju varsin tallrik och varsitt glas typ resten utav veckan. Men mkt e nerpackat nu. Men känner ändå enorm stress inför denna flytt. Men kul ska de bli när vi äntligen sitter där i lägenheten alla tre tillsammans. De e lycka de!
Ja m kom upp säkert igår, de va uppe vid 23 tiden . Så de tog många timmar för dom. Men hellre de o att dom kom upp hela och oskadda.
Nu e de säkerligen ute och flänger i backarna för fullt. =)

Kram på er
/Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 1 kommentarer




En stor klapp på axeln...

Ja det tycker jag allt att jag förtjänar idag. Efter en tur med syrran och hennes sambo till ekohallen och maxi så väntade min snöfyllda uppfart på mig. FY FASEN rent ut sagt!! Över en timme höll jag på att skotta för fullt. O tungt som tusan vart de!! Aj aj aj mina armar börjar redan värka =) Men de e bra träning.
Ikväll är de myskväll själv framför tv:n.
Så här ska jag spendera min lördags kväll:

Gott de =)
M är just nu på väg upp 90 mil. Hmmm Lofsedalen eller ngt sådant. Ska vara där en vecka o åka skidor.
Åkte tidigt tidigt imorse. Han skulle igentligen sova hemma hos sina föräldrar inatt då de var därifrån dom skulle utgå tidigt i morse, men när han hade kört hem mig sent igår så stannade han här hos mig. LYCKA!
Så vi hann mysa lite mera .
Så efter att jag hade vinkat hejdå o så imorse så kröp jag ner igen, läste en timme och somnade om, och sov oerhört länge, hmm vågar ej berätta hur länge ha ha
Ja som ni säkert förstått så är lillan hos sin pappa denna helgen. Saknaden är stor. Även fast sovmorgonen var skön.
Imorgon är de packning som gäller. Lite mer än en vecka kvar sen flyttar vi ju. Och på eftermiddagen så är de Zumba träning! TJOHO! Skaka rumpa som bara den =)

Ja skit på tv ikväll oxå, inget ovanligt. Blir väl lite slötittande på melodifestivalen, de e inte så bra längre anser jag. Men har ju packat ner alla dvd:er redan =(.
Såg nyss solsidan från igår, de e bra de tycker jag.

Kram på er nu ska jag ta ngt utav mitt gottis.

/Petra




· Kommentera ·
Vardagliga Livet 1 kommentarer




Tiden flyger iväg...

Ja då var helgen över, ja... jo de har ju till & med hunnit bli tisdag idag. Hela dagen lång. För a idag har den allt varit längre än vanligt. Lillan blev sjuk igår kväll och har haft feber sen dess. Lilla nuttan.
Sen upp 6.00 och fixade frukost till M, pussa hejdå in och la mig igen, nu med lillan i min säng, hann blunda lite sen väcktes man av ett lustigt sms, från en person jag knappast väntade mig att höra ifrån igen. Men ja...

Så de har inte blivit något packat alls idag. Bara mys i soffan o sådant. Mamma tittade inom så de blev lite glass ätande. Finns inget godare än glass när de e febriga de små.
=)
Mormor fixar biffen som alltid =) Världens bästa mamma och mormor e hon helt klart=) Tack!

Sitter nu nyduchad och klar och försöker fördriva tiden lite, bara skit på tv som alltid. M e och flyttstädar sin lägenhet men kommer nog inom en timme. Sen blir de hopp i säng, upp 06.00 imorgon och få iväg honom =)
Imorgon måste jag packa, köra på tippen med massa skit och sen förhoppningsvis gå på ett pass ZUMBA! De e utökat nu till både onsdagar och söndagar! Lyckliga jag! Bara de att onsdagar passar mig dåligt. Ingen som kan ha lillan då ju. Hmmm får suga på den kolan ett tag till. Träna vill jag ju.

Detta är Zumba! Akta så ni inte blir bitna! De blev jag=)



· Kommentera ·
Vardagliga Livet 4 kommentarer




Fredagsmys

Oj va tiden rinner iväg. Snart e de flyttdags. Ja den 1 Mars bär de av. Så nu e de packa, packa packa som gäller.
M flyttar från sin lägenhet imorgon då hans redan har fått ny hyresgäst som ska flytta in den 1 mars. Så imorgon flyttar M in till oss. Mys! Tänk från och med inatt bor vi tillsammans =)
Underbart.

Fredags mys idag!! Härligt! Lillan springer runt här i sina "prinsess kläder" och så har hon hittat en "pälskant" som ska sitta på en av mina gamla jackor, den har hon så fint runt halsen =) Urtjusig tycker hon såklart att hon e =)
Lilla gumsan min.

De blir Lets Dance och sen solsidan ikväll. Roligt program faktiskt. Där har tv 4 lyckats.
Sen massa mys och gos

Kram på er
Nu ska vi möta M vid busshållsplatsen.
Ska bli skönt att krama om honom


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 3 kommentarer




Dille på äpplen

Då jag e och alltid har varit allergisk mot födoämnen. Ja bättre nu än när jag va liten. Som värst TÅLDE  jag enbart 11 födoämnen!! Men de e bättre nu, man lär sig leva med de. Hur som helst så är de cirka 3 veckor sedan som jag va på nytt allergitest och fick reda på att jag nu tålde Äpple!!! De tålde jag fram tills jag va cirka 5 så de har man ju saknat då man redan visste hur de smakade, fisk o skaldjur som jag aldrig ätit vet vad ju knappast hur de smakar o saknar därmed de inte! Hursom helst så e jag HELTOKIG i äpplen nu!! De e ju så gott! o jag har ju drygt 20 år att ta igen =)

>Nej nu är de matlagning som gäller, M hemma om en timme, sen mys alla tre då lillan ska till sin pappa hela helgen lång =(

Kram på er
Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 6 kommentarer




Saknar lillan

Lillan e hos sin pappa idag. Han hämtade direkt efter dagis. Hon kommer vilken minut som helst hoppas jag. Dom skulle visst bli lite sena ikväll. Men jag saknar henne massor idag. Vet ej varför, men har saknat henne massor idag. Min lilla loppa. Snart 4 år. Inte klokt vad tiden flyger fram.

M ska ut på sin vanliga "onsdagsöl" med grabbarna. Kul. Så de blir en lugn kväll. Tänkte passa på att träna lite Carmen idag =) Får ju passa på när man e själv hemma.
=)

Längtar till Greys börjar igen!! Men snart så. Och då bor vi i vår nya lägenhet !! Tjoho!
Håller tummarna för älskade Malin nu som föder sin bebb*!!

Kram på er
Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 2 kommentarer




Plugg, städning, och börja packa

Mycket som händer nu.
Som jag skrivet i tidigare inlägg så blev lägenheten vår!!
Den 1 mars flyttar vi in! Oj va de går fort!!!
Så nu måste här börja packas. Inte en sån flytt till som jag haft innan där allt bara kastats ner i lådorna , ingen ordning alls. Men min förra flytt blev ju sådan, inte så konstigt kanske... men men..,.
Denna gången ska de vara ordning o reda =)
Om en timme kommer min älskling hem. Nja båda mina älsklingar faktiskt. Lillan från sin pappa och M från sitt jobb. Mys!
Så nu ska jag plugga lite till sen är de mat som ska lagas. Idag blir de kyckling, ris , beasås och brysselkål. (Sorry M du e ingen älskare av mina brysselkål, men jag har saknat dom =))¨

Igår var jag och tränade Zumba för 3:e gången! SKITKUL! Älskar varenda sekund av de!! Man får en enorm kick utav de. Mamma har oxå börjat med de nu. Jätte kul att göra ngt sådant med henne!
Så de lär vi fortsätta på!
Skaka rumpa som vi kallar de, för den skakas verkligen ha ha
Så m hade lillan igår igen när jag tränade. Så underbart go han e. Och de hade gått jätte bra, de va lite gnäll o tårar när jag skulle stanna hos mamma o dom skulle åka hem, men hon var ju så trött. Men de hade gått över snabbt och dom hade haft de jätte bra. Dom e så underbara ihopa! =) De värmer ens hjärta verkligen!

Nej nu ska jag plugga vidare ngn minut till sen laga maten.

Kram på er
Petra



· Kommentera ·
Vardagliga Livet 9 kommentarer