Mysdag med lillan

Ja det är vad som väntar.
Tar bussen om drygt en timme och ska hämta henne. Mys! Sen bär de vidare av mot mormor hennes. Bad och mys och skoj tänkte jag. =) M är ju ej hemma före 23.00 ikväll så vi får slå ihjäl lite timmar. Och tiden går så förbaskat långsamt i en lägenhet nu på sommaren. Så ut på landet till mommen är planen. Lillan lär bli så glad över de. Mommen hennes är ju bäst i hela världen. Man finns inte när hon är i närheten knappt. Men men sen finns man när man e hemma =)

Då vi vart barnlediga igår kväll och inatt så blev de en lång geocaching runda igår kväll!! Fann 3, gick bet på 2 . Hmmm!! På ena vart där alldeles för mycket folk! Ej bra.

Nej nu ska jag kolla upp buss tider, slänga i mig lite lucn, klä på maj annat än slapp kläder, packa badväskan och åka iväg...

Kram på er
Petra


· Kommentera ·
Vardagliga Livet 0 kommentarer
Tiden flyger iväg...

Ja de vart längesedan jag tog mig tid till att blogga.
Saknar de faktiskt. Ett skönt sätt att skriva av sig och koppla av en stund. Låta tankarna komma ner på "papper" , dela med sig av livets goda och dåliga sidor.

Sommaren står för dörren. Värmen är här äntligen. Så skönt så skönt.
Vi kom hem sent igår kväll/ inatt från Dalarna där vi firat hela midsommar helgen. Underbart! Det var min helg med lillan, så de var hon , jag, M, mamma, hennes man och min moster och hennes gubbe. Urmysigt. Mitt ute i skogen , ingen teckning på mobilerna och inget rinnande vatten eller någe. Härligt faktiskt.
Lillan fullkomligt älskade landet! Att bara kunna gå ut och leka utomhus hela dagen lång! De saknar vi nu i lägenheten ! Men man kan inte få allt.
Och en dag fick hon en lekkompis på ett år äldre. Dom hade så kul tillsammans!! Var så roligt att se.


Jag och M har börjat med en ny hobby! Skitkul är de! Geocaching! Läs gärna om de!! Så kul! Så de blev 4 tagna cachar på väg upp =)
Fann en nyss på min promenix, men där var för mkt folk så jag får återkomma. =)

M e på konferans hela veckan så de blir sena kvällar. Lillan e hos sin pappa inatt så jag e själv. Borde tvätta men fanns ingen tvätt tid (stor nackdel med tvättstuga i källaren delad med alla andra)
Har lästa Mia Skäringers nya bok "Dyngkåt och hur helig som helst" JÄtte bra. Kan jag rekommendera helt klart!

 

 · Kommentera ·
Kärlek 1 kommentarer