Fan fan fan!!!

Flåt mig för mina uttryck!
Men fasen oxå!
Skulle klippa m då han börjat bli väldigt långhårig och han ska på möte i Schweiz imorgon så det var dags. Så tänkte vi testa hårklipparen som han fick i födelsedagspresent. På det längsta såklart!! Då han vill ha lite att "styla" om han vill. MEN NEJ!! Jag mitt dumma jäkla nöt tror att han har satt upp skäret på det högsta o han tror väl vice versa. SÅ NU E HAN KORTHÅRIG SOM TUSAN!!! FLÅT MIG ÄLSKLING!
Jag känner mig så dum dum. Han e jätte fin såklart ändå. Men han är inte van och vill ju ej ha det så kort givetvis. Fasen oxå.
Och givetvis drog jag klipparen först framifrån och bak längst upp. Så det gick ju ej att "rädda" genom att byta då.
Gud vad dum jag känner mig.

Skamvrån nästa!





Kommentarer
Postat av: Britta Bloggar

Äsch, det växer ju ut igen!

Nu är bambatävlingen hos mig avgjord! Kika in för att se om du vann! Passa på att vara med i mina andra tävlingar också! Dessutom kommer en ny tävling upp på fredag! Ha en fin kväll!

2010-11-22 @ 21:29:38
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Madde

ååå typiskt!! men en positiv grej...det växer ju ut igen i alla fall!! =) Inte så kul nu men om ett tag kan du nog skratta åt det!! =)



ojojoj tre barn det gick snabbt det!! =)

2010-11-22 @ 21:46:24
URL: http://maddiznilsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, jag lovar att det var helt underbart att bli av med den gula toastolen och det gula handfatet! ;) Jag har bara velat kräkas över de under dessa år :p Så nu är vi en början på väg i vår badrumsrenovering iaf ;) Nu är det bara resten kvar :p

Och visst är det trist att vara hemma själv hela veckorna. Min sambo jobbar borta året om och är aldrig/sällan hemma mer än helgerna. Men man vanjer sej med tiden. Men när helgen kommer är det ljuvligt när han kommer hem. Så inte skulle det göra något om han var hemma och jobbade nån gång iaf. Men tur vi är van. Men förstår det är trist att vara utan Mathias en natt när du har han alla nätter annars ;)

Här har vi inte gjort så mycket idag. Det har varit kallt. 20 grader, så vi har hållit oss inne. Fast Tim sov sin lunch ute ändå. Han sover så mycket bättre utomhus. Sen åkte vi hem till mamma, pappa och lillebror på middag. Trevligt med lite middagssällskap när man annars jämt äter själv ;)

Och nu sover både Tim och Asterix så sött, så jag borde göra dem sällskap.

Hoppas att ni haft en bra dag vännen och att lillan hade roligt med sin dagiskompis tidigare idag =) och hoppsan vad korthårig din älskling skulle blivit när du klippte honom :p Tur det växer ut iaf ;) Småskrattar lite när jag läser, när min mamma gjorde likadant med pappa i sommar, fast hon hade missat att sätta på skäret helt. Så där blev det riktigt KORT!!! Jag och lillebror höll på att skratta ihjäl oss när vi samtidigt såg mammas ansiktsuttryck! Så kan det gå! ;)



Stora kramar!

2010-11-22 @ 22:43:03
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Hi hi ni kommer att garva åt det sedan. du får skylla på graviditetsyrhet ;-P Och jag ska försöka ta mig ut och lägga brädorna på lådan i dag, men är inte 100 att jag kan då Bogge inte är så kry.... Hoppas det är ok att du får vänta någon dag, återkommer per mail när jag vet frakt! KRAM <3

2010-11-23 @ 07:39:12
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Nina

Hihi, ursäkta att jag skrattar.. Men jag tror det är många som lyckats göra det där misstaget! Tur att det växer ut fort. Å ni lär ju skratta åt det sen, om ni inte redan gör det!

Sam är sjuk även idag. HAn ligger fortfarande sover!

HA en fin dag vännen!

Kram kram

2010-11-23 @ 10:17:37
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja Anton är en liten go knul! Enda gången han brukar skrika till lite är på kvällen innan vi ska sova. Han får väl magknip eller nått. men annars så är han mest bara nöjd!

Å Sam bara sitter här på soffan och varken säger eller gör nånting =(

Min kropp skriker efter luft! Känner mig instängd! Kan ju inte ens gå ut och kasta soporna.



Men nu ska jag stänga ner datron och göra nån nytta här hemma! Så gott det går iaf! Sam vill ju gärna att man ska sitta och mysa med han!



Stooora kramar!!!

2010-11-23 @ 12:01:41
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Sara - Thaison

Jag har gjort precis samma sak! Börjat mitt framefrån och gått bakåt och ingenting kan göras för att rätta till ens misstag. Nu klipper maken sig själv,hehe.

2010-11-24 @ 07:58:46
URL: http://thaison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback