Träna träna träna

Ja då sover lillskruttan sen ett tag.
Nu ska jag försöka lugna mig, e så upprörd än . (förra inlägget)
Ska försöka träna bort de.
E så gotte sugen. Hmmm inte bra. E sugen på kladdkaka. Som tur e har jag inte alla ingredientser hemma till att baka de. Bra =)

Kram på er
Petra


Kommentarer
Postat av: Kia

Du är så duktig gumman!

Jag var å körde en timme i gymmet ikväll. Inte tränat där sedan i torsdags så jag lär nog ha ont i kroppen imorn skulle jag tro! ;)

Kram kram

2009-04-14 @ 19:45:53
URL: http://4barnsmamma.blogspot.com
Postat av: Malin

Ja, visst rycker det allt i "bloggnerverna" när man inte har tillgång till varken dator eller internet :p



Ha ha ha!! Hur slarvigt läser inte jag då =) Du är inte alls sjuk utan du är själv igen. Slarvmaja som jag är! Blev tvungen att läsa vad du skrev sist och sjuk är du inte utan själv är vad du blev. Så det kan bli ibland ;)



ja, jag har aldrig tur i spel. Vinner aldrig något heller. kan bli 25 kr på en trisslott emellan åt, men jag skulle vilja vinna något riktigt stort nångång istället ;)



Ja, jag kan inte begripa hur henne far tänker, om han tänker ens. Ursäka utrycket. Men det är så jag känner. Man blir j*vligt förbannad och irriterad som inte sätter sin dotters säkerhet i första hand och om han skulle påstå att det var en bilbarnstol...? Nä, det skulle jag inte tro. Förstår fullt och fast att du är bannad nu. Huvva!



Du är duktig du som tränar och tränar! Önskar att jag kunde göra desamma oxå. Men ska iaf ta en liten promenad med Asterix strax innan tv´n börjar.

Träna lugnt, fast du kan träna lite för mej med! :p



Massor med kramar vännen min!

2009-04-14 @ 20:08:23
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

önskar så jag kunde få fart på mig och börja träna igen..

Så många kilon kvar som ska bort...har ingen gnista än..



Min jobbiga dag berodde på att jag sökte svaret på när ska man släppa taget om ens barn, när ska man sluta lägga sig i och bry sig om..allt jag gör blir bara fel:(

2009-04-14 @ 20:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback