Morgonstund har ............

guld i mun....
Mmm njae... Vi har varit bortskämda märker jag. När Lukas var riktigt liten sov han läääänge, till 11-12 tiden, sen väldigt länge har han sovit till 7.30-8.00 varje morgon. Nu har han sedan cirka två veckor tillbaka fått för sig att det är underbart att gå upp redan vid 6 tiden. Jag ska inte klaga då jag vet att andra har de så alltid. Men vadå?! Lukas har ju aldrig gjort de. Så nu tassar man väldigt urvaket upp ur sängen varannan morgon ( har tur i oturen att Mathias är arbetslös just nu, så vi tar varannan morgon) och ger honom mat och ny blöja.
Fast i morse var de mysigt, för strax efter sju kom min andra goe unge upp. Då kom Cornelia smygande ner i soffan hos oss och mös. Sen satte jag båda barnen i duchen lite senare. Det var första gången Lukas duchade. Så det var lite konstigt tyckte han. Men han börjar bli för stor för sitt badkar. Desto mysigare att sitta i storasysters knä o ducha.
Man hinner med en hel del mera nu på mornarna. Men hmmm, jag hade nog sovit längre om jag hade fått välja. =)
Felet är att jag & Mathias aldrig kommer i säng i tid. Vi sover aldrig innan midnatt. Ligger gärna och pratar en lång stund efter sänggående. Vi får väl slå varann med en klubba i huvudet så vi somnar tidigare. Eller hålla tummarna hårt att Lukas vänjer sig av med dessa tidiga mornar. =)
Nu blir de hemmagjorda kycklingburgare. Mumma.
Cornelia åkte hem till pappa över natten. Vattenkopporna börjar se bättre ut tycker jag. Känns lite tomt utan henne, men hon behöver även sin pappa.
Det får väl bli en runda ut till parken och titta på ankorna med lilleman.
Kram
(bild lånad här)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas han vänjer sig av det.... =)

2012-01-26 @ 15:52:23
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback